14 Ekim 2009 Çarşamba

bugün yazabileceğim ne çok başlık var be.ama yazmıcam,başlıksız ulan.

öncelikle,the last shadow puppets'in standing next to me şarkısında vokalin ' I hope you' diyişine hastayım.dinlemeyen,dinleyip dikkat etmeyen varsa bi dinleyiverin.

önce.
bi gün de okula erken değil saatinde gidelim çabaları bugün de yetersiz kalmış olmalı ki ders öncesi baya bi sohbet zamanımız oldu.
derse girip 'iyiki hukuk okumuyorum' dedirten hukuk seanslarının,ders arası miğde bulantılarının ve ders boyunca sıkıntıdan herkesin telefonunu karıştırıp sıkıntımıza sıkıntı eklemenin sonucunda kapı dışına çıkıp oh be oksijen demek iyiydi.
aradaki 15 dkyı bile değerlendirip,hadi yemek yiyelim,şuraya gidip batak oynayalım,burda şunu bunu yapalım diyen arkadaşlarıma buradan saygılarımı iletiyorum.
tekrar derse dönüp en arakadaki 2 sırayı doldurup uyuma moduna çeyrek kala son sınıf olduğu konusunda ısrarcı olduğum bordoyu görmemizle bittiğini daha açığı, 'ohaa bizim derse mi giricek,-imgee bordo geldi,-imgee yanımıza oturdu'ların süper etki yaparak uykumu açtığını belirteyim.

hah.
1 saat boyunca bu konumda olsak bile sınıfta 1 dk daha duramıcamların sonucu hoca bugünlük bu kadar dedi ve çıktık.
neden hep ayzının sonlarına yaklaştıkça yazmayı bırakasım geliyo bilmiyorum ama,sonrası ,gittiğimiz yer,menüsü,fiyatları,fotoğraf makinesi ve fotoğrafçısı çok iyiydi :)

günün en güzel kısmı 2 kelimeyi hak etmiyor farkındayım ama ,sonra değiştiririm belki.öperim blog.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder