3 Aralık 2010 Cuma

zamanın birinde

bir mimdir almış gidiyo arkadaş.
seviyorum seviyorum,yakınma sezilmesin yani.sevgili ilnevyA tarafından mimlenmişim genşler.
konumuz,anılarla ve anıları yüklediğimiz eşyalarla ilgili bi yazı.
(konu tam olarak bu değil aslında,ben kolaya kaçıp yöntem 1 i seçtim.)

anı diyince aklıma 2 şimşek çaktı benim.biri böyle çok güzel,biri de oldukça kötü amaikisi de çok yer etmiş belli ki.
iyi olandan başlayım ben madem.
oldukça sıradan,hatta bi çok kişinin bu ne lan höh diyeceği tipten sanırım.
benim lisede bi erkek arkadaşım vardı.böyle baya baya evlencez diye atıp tuttuğum.''biz evlenelim'' muhabbetini ergen aklımla yaptığım..herkesten kıskandığım,her şeyden sakındığım. lise 1 midir nedir,ben dersaneye gidicem.ders başlamadan önce de bi 1 saat filan boşluğum var ne yapsam diye düşünüyorum.o aralar da batıkentte oturuyoruz,ben güya yenimahalle-demetevler servisine binip akköprüde inip kızılaya geçicem.(çinçinde okumanın kötü yanı,2 dk yol yürüsem kızılay dolmuşu var ama yemiyo işte,böyle cereme her gün.)o yenimahalle servisi de akköprüye götüren tek servis.e tabi benim sevgili de yenimahallaede oturuyo,biz öne kurulduk böyle,şöferle muhabbet ede ede gidiyoruz.bak sevgili diyorum,in benimle,kızılaya gidelim,bişeyler yaparız,yok.hadi yea diyorum ısrar ediyorum yok.baya baya uğraşmıştım hani.yok allah yok 1 desem 2 etmeyen genş bi inat tutturmuş gidiyodu.neyse.akköprüye geldik inicem ben,öptüm hadi görüşürüz dedim(o zamanlar da trip filan atıyorum baya.) sonra indim.tam yürüyorum,bi baktım biri sarıldı arkamdan.hayatımın en mutlu günlerinden biriydi sanırım.o an ama,sonrası değil.yani mal mal tur attık kızılayda sonra dersaneye gittim o da eve.ama o an indi ya(süpriz yapıcakmış da ona kasıyomuş.) dünyalar benim olmuştu.
evet bu kadar küçük bişey.ben mutlu etmek için çabalarken birinin de beni mutlu etmek için çabalaması her şeyden değerli çünkü gözümde.

2ye gelelim.anaokulundayım.ne günü hatırlamıyorum ama özel bi gündü.ben bi elbise giymişim böyle,minik suratımla tin tin yürüyorum.babam da dünyanın en yakışıklı babası olmuş,elimden tutmuş yürüyo.aselsandayız.(orda gitmiştim kreşe.)orda da böyle kocaman bi bahçe var gül dolu içi,uzunca böyle yol kenarında.babama dedim ki şurdan bi gül koparıp öğretmenime verelim''gül koparılmaz'' dedi bana.biraz daha yürüdük,lütfen dedim.''hayır'' dedi.biraz daha gittik,hadi baba ya dedim.çok kızmıştı bana.onu hiç unutamam.


eşyalara gelince.2 tane istanbul taşım var.istanbuldan sokaktan gelen.biri çok küçük(küpe kıvamında).biri çok büyük(kaldırım taşı.) fazlaca değerliler benim için.sevdiğim grubun penaları var,pena alanlarla dalga geçtiğim dönemde aldığım bi penayla başlayan pena topluluğu.konser biletlerim var,koleksiyon gibi bişey.çok saklarım böyle ot çöp,illaki vardır şimdi aklıma gelmeyen.

teşekkür ederim taner.
o zaman mim..hmm
imgesel
mete
mergiz

11 yorum:

  1. negzel yazı olmuş,,gülümsetiyor insanı:)
    mimlenmişim birde adaşım tarafından,ancak ben bu görevimi daha önceden yerine getirmiştim))ve seni mimlemişim:)) ne mimmiş arkadaş:P linkimi de verirm hatta;)
    http://imgeselzihin.blogspot.com/2010/11/mimki.html

    YanıtlaSil
  2. sevgili adaş,imge ismine aşığım.bana getirdiği çok şey olduğuna inanırım,beni takip etmeye başladığında enee filan olmuştum,sana da yakıştırmıştım imge özelliklerini,madem yazdın,söyleyim di mi :)
    ben okuyamadım ya hatta fark etmemişim sağolsun bi arkadaş yazdı da bana mimlendin diye 2 mimi de öyle fark ettim,pek müsait olamıyorum bu aralar:/ şimdi okuyorum yazını :)

    YanıtlaSil
  3. eheh:)) haber verilmeden görülmesi zor oluyo.. bende çk severim ismimi.aynı seyleri düşünmüşüz bu arada,bnde tesadüfen buldugumda blogunu ''aa negzel' olup, oda bir ''İMGE'' die yakıştrmıştım:)kaçırmayıp eklemiştim ve de.
    annemle babam bi isim kitabından bulup anlamını begenip koymuşlar:) iyi de yapmışlar:)) güzel bizim ismimiz. derin hemde:)bnde yeri gelmişken sölim şarkılarını açıp açıp dinliorm arada..hakkatende güzeller...

    YanıtlaSil
  4. benim de babam gazetede görüp koymuş :) babam koymuş ama önemli olan kısmı bu hehe:) bence de güzel ismimiz.şuan temadan sıkıldım değiştiriyorum mal bi halde blog farketmişsindir,müzikler de gidicek 1 tane bırakmayı düşünüyorum ama yazmıştım geçen hangi müzikler olduğunu artık öyle dinlersin:)

    YanıtlaSil
  5. farkettim değişimi..her açışımda farklı bişi görünce şaştım önce:)) bende çok oynuyorum temayla ama en son beğenemeyip,başladığım yere dönüyorum.hehe))

    öle yaparım o zaman artık;)

    YanıtlaSil
  6. bu temayı sevdim ben:) ufak değişiklikleri sonraya bırakıp kaçıyorum ben.iyi bak:)

    YanıtlaSil
  7. bn dıcektim oldukça begendim ben de..
    hoşçakal imge:)

    YanıtlaSil
  8. im mime teşekkür ederim en kısa zamanda yazacağıma slında biraz bekleteceğim çünkü çok peşpeşe mim oldu:)
    bir de yeni tema süper de şarkılar?

    YanıtlaSil
  9. tamam sorun değil ne demek :) şarkılar gitti ya çok şarkı vardı sıktı beni böyle çok çok çok bayıldıklarımı koymaya karar verdim neticede.temadan da çok hoşlandım çok yakın buldum beğendin mi ?

    YanıtlaSil
  10. süper demişim ya :) yep beğendim çokça :)

    YanıtlaSil