27 Şubat 2010 Cumartesi

Banned!

2 gün yanyana gördüğü bir kız bir de erkek ikilisinden oluşan her 2 tek'in,birkaç gün sonra bir çift oldukları konusundaki tespiti adına kafadaşım cihanı kutlar,gözlemlerinin gözlerinden öperim.


bir kızı elde etmek adına ölümüne savaşır görünen bu sahte düellolar karşısında ''ay aşkım benim yaa'' diyip kendini tümüyle teslim eden,orta şiddetli fevri kızlardan hoşlanmıyorum,hoşlanmıyoruz.bende huzursuz bacak sendromuna sebep olan-oturduğun yerde sallarsın ya ayağını,bu o.-,günümüz çağı koşullarına uygun olduğu varsayılarak huzur mekanizması avutulan bu 'çağ dışı' sanal gösteri cümbüşü,artık yalnızca panayırlarda,gençlik parklarında değil,her köşe başında yapılır oldu.



Annemin deyimiyle ilişkilerin ucubik olması,Her hafta yeni bir ilişkiye başlayan,her başladığı ilişkiden büyük medet uman,15 günlük ilişkide yüzük takan,20.günde farklı -ve özel olduğu sanılan-şeyler tadan ultra yozlaşmış ilişkiler olarak tanımlanabilir.bu tarz çağrşımlar bir an önce bitsindir,bu konuda geçmişe dönülsündür.hayal aleminde yaşayan ilişki tarafları da yatsındır,uyusundur.daha mantıklı olur herhalde.

bu doyumluk değil tadımlık tanımadık ilişkiler mizansene ters düşse de 'bir umut' insanlar güveniyor,gelecek düşleri kuruyor gelecekte düşüp kuruyor.geçmiş konusunda dedelerin bizim zamanımızda böyle miydi aşklar diyişine de tazesinden bi örnek oluyor bunlar da.

insanlar,birbirini tanıyıp uzun ilişkiler kurmayı gereksiz bulsun,önüne gelenle birlikte olsun,geçmişin baş harflerinden akrostiş yapadursun,biz de günübirlik ilişkilere iğrenme noktasında bakakalalım.
aşeren toplumun doğurduğu an olsa gerek - buradaki an kelimesi şu son bikaç yılı temsilen- ruha nüfuz etmsini temel amaç olarak görüyor olmalılar ki,diziler bile - hayır dizi izlemiyorum ama sıkı bir fragman takipçisiyim- bir insanı sinir etmek için gerekli tüm aparatlara sahipler ve bunu açık pazarda sunuyorlar.bkz:ednan.

yakın geçmiş ve bugün baya baya kendini ihbar etmiş ve iğrençliklerini itiraf etmeye devam ediyor,bize yine sadece sorgulama ve eleştiri yapma düşüyor sınırlı alanlarda.ne denir? kişisel olarak özen gösterilip kelebek etkisi düşünülebilinir belki.
zor işler bunlar.
Tanrı
seni
korusun
evlat.

2 yorum: