5 Ocak 2011 Çarşamba

oley mimlenmişim.

Mete tarafından hem de.
teşekkür ettim madem.

konusu,belli bi yaşa gelip yapmadığımız 10 şey imiş.
böyle bakınca pek aklıma gelesi fikirlerim yok gibi.
deneyelim.

1.hiç bi zaman yaptığım planlara uyamadım.hep bi şekilde planı bozan bi etmen oldu,genelde o etmen de ben oldum.hani böyle hep içimde kalmıştır,lan 1 haftalığına robot olmayı başarabileyim,saat saat,gün gün planlı gitsin,yok.

2.şimdiye kadar kardeşimi görmeden bi gün bile geçirmedim.

3.hep birilerini özledim.yakın arkadaşımı,erkek arkadaşımı,annemi,babamı,amcamı..birini/bişeyleri özlemeden geçen bi gün olmadı hayatımda misal.hani sor,mutlaka özlediğim bişey vardır her zaman.şuan mı,tabiki var!

4.çok sevdiğim bi şarkıyı arka arkaya 1 hafta dinlemeden rahat edemiyorum.huyum kurusun.hiç böyle çok sevip de üstüne bayana kadar dinlemediğim bi şarkı olmadı.

5.hiç fotoğraf makinem olmadı.bi keresinde almıştı babam aslında,tabisi o zamanlar böyle ultra makineler yok.bildiğin böcük kadar,artık 5mp miydi neydi yani.düşün ki taa batıkentte oturuyoduk o zamanlar.o da eder benim ortaokulum.kafadan 8 sene filan hani.onu da,daha fotoğraf çekemeden eve hırsız girip almıştı.

6.çok güzel pilav yaparım,kekler,börek,kısır bile öğrendim.ama makarna yapamıyorum hala,yok arkadaş,olmuyo.

7.İstanbulu hiç gezmedim.Kız kulesinde yemek yemedim.1 kez gittim zaten,onda da hava çok soğuktu,dişlerim birbirine vura vura ortaköyde kumpir yiyip az buçuk da oturup dönmüştüm.yoo,1 kez daha gittim geçenlerde.1 saat kaldım,bi çay içmelik gittim.halim harap.

8.hiç bi sevgilime kahvaltı hazırlamadım.ne güzel düşüncedir.bu da böyle ufaktan ufaktan hayal gibin oldu.ne masum,ne güzel bişey lan!(lançokpisbozdufarkındayım.)

9.çevremde hiç,benim yaptığım sürprizleri bana yapan biri olmadı.hani 1 kez böyle ''küçük sürpriz'' diye adlandırılan ama o harika duyguyu yaratan şeyi yaşadım ben.hiç denemez o nedenle,ama lise1deydim.çok sene önce yani.arkadaşlarıma filan da yaparım ben böyle sürpriz.bana da yapın.misal her gün dersane çıkışımda lan bugün kesin biri süpriz yapıcak beni görmeye gelicek tüm gün çok güzel olcak filan,olmadı hiç yani.aybençokseviyorumbunuyea, dıt dıt,1 new message:''ben geldim şurdayım.''. karşı ifade:hönk,wtf,oley,hehe,aa. sarılmalar sarılmalar.ne güzel :)

10.bak 21 yaşıma geldim,hala bu klavyenin ^ bu sembolü yaparken neden zorlandığını anlamadım.kabıza bağlıyo bilgisayarım. ^^^^^^^ahaha

o zaman öperim ben sizi.
adaşcan (şuan gördüm meslek kısmında psikolog yazıyo doğru mu aa? )
lan niye tanıdığım gördüğüm tüm imgeler psikolog(buraya büyük bi küfür yazıyorum.)
mergiz(tabiisi.:) )


6 yorum:

  1. ehehe:) çok eğlendim okurken.süpper olmuş. evet doğrudur psikolog olduğum. bırak psikolog imgeyi sn hayatım boyunca karşılaştıgım ve konşrugum ikinci imgesin.onur duydum efenim:))ve yazarken pek ortak şeyler tespit ettim)) hemen bnde aklıma gelenleri yazmayı denim, seviorum mimleri adaşcan;)-_-

    YanıtlaSil
  2. seninle acil konuşmak ve psikoloji ile ilgili hikayelerimi anlatmak istiyorum!:p o yüzden bu kadar şaşırdım aslına bakarsan,psikoloji,imge.. vaynasını.adaştan öte ortaklıklar çıkıcak gibi :) teşekkür ettim :)

    YanıtlaSil
  3. 5. maddede içim sızladı gerçekten ama sonradan kendimi tutamadım koptum . :D hayatın böylesine tuhaf oyunları hep var. :(

    YanıtlaSil
  4. :D pis yaa :D gülme.kötü anılarım :p

    YanıtlaSil
  5. yok ben dalga geçmiyorum bende bazen böyle oluyo kendi başıma da kötü bişey geldiğinde de bazen aklıma gelir gülerim. :D

    YanıtlaSil
  6. konuşalım imgecim:)) ehehe.. merak ettim psikoloji ile ilgili hikayelerini,özel ilgin mi var?? ucundan mı döndün? ya da nedir?? hemen annat:P

    YanıtlaSil