10 Ekim 2010 Pazar

hayal kırıklığı..

menajerlerim,canlarım.
artık konser öncesi gelip ''mrb ben imge gazi işletme 2.sınıf öğrencisiyim.menajer olmak istiyorum,gelen x'le(sanatçı) bi alakam yok,gözlemlemek için geldim buraya,yardım edebileceğinizi düşündüm..'' yalanına inanmayın lan.nolur.hayır,doğru,doğru böyle işlere ilgim yüksek ama yine de bi malatyalılar festivalinin tırttan altyapısını görmeye gitmem yani sanatçıyla alakam olmasa.kulis bile yapmamışlar lan herife.hayır yani tahmin ediyodum para almadan geliyomuş cart curt ama bu kadarını da düşünmemiştim.playback yabtı filan.
neyse,takım elbiseli adamlar geldiler filan,anladım ki menajer geldi dedim böyle böyle,adam bırak yardımcı olmayı gözleri parladı filan.nerde kaldı sizin artisliğiniz o zaman? rölantiden her şu cümleyi söyleyeni(artık benimle beraber biçok kişi daha biliyo cümleyi.) alıyollar olum içeri,yapmayın böyle allasen.ya da yapın lan,işime geliyo anasını satim.

girdim neyse,gittim kutsinin yanına foto tanışma cart curt,bi de menajer çekti fotoğrafımızı,ne kuulluğu kaldı ne başka bişey.sonra da sahne yanından bi yer ayarladı filan,dedim abi kalmıcam ben konsere,olsun dedi,dinlersin biraz.iyi dedim ya seni mi kırcam.

dün akşam böyleydi.fotoğrafı buraya koycam.evet.hepinizi o fotoğraflarla hayal kırıklığına uğratıcam.
çokomik fotoğraflar çektim yea bekleyin hauha.
*bu hareketi sadece bana yaptın sanmıştım kutsi..
hayallerim vardı..

1 yorum:

  1. olm
    ÖLÜYORUM! gülmelere doyamıyorum olm kahkaha attım resmen :D:D:D oha çok komik :D of menajerler de harbi safmış lan :D o hareket ne yaa limx giderken sonsuza ahahahahahaha

    fotoları koy facebook'a:D allam tepkiler süper olur ya :D:D:D:D

    o hareket içinse diyecek bişe bulamıyorum yani :D:D:D:D:D

    YanıtlaSil