6 Eylül 2010 Pazartesi

anlaşabiliyoruz,en azından anlaşmalar yapabiliyoruz.

Vakti zamanında,bu öss sonuçları açıklanıp üniversitenin ilk gününde,ya da Hacettepe psikolojinin olmadığını daha daha somut olarak gördüğümde o akşam bana ''gözlerim seni aradı yeni kazananlar arasında '' cümlesiyle vönk diyebeynime kan sıçratmayı başaran bi psikolog adayı arkadaş vardı Derin diye(çok derin değil.) ki,buraya da yazmıştım.
2 eski arkadaşın muhabbeti ne gibi bu noktaya gelebilir,bilmiyorum ama,bi tivit bi posta el sıkıştık denebilir.bunun salak bi anlaşma olduğu da benim 21564. 140 karakteri'mi yazmamdan anlaşılabilir.belki de senin açından salak bi anlaşmaydı,öz olarak yazmak daha zor olmalı nitekim.-bakış açısı.- ya da, -şuh bakış açısı.-,yersen.
farkettim ki,benim balık hafızam senin bu okulda gözlerinin araması şeysini unutmamış.artık bu da bilinçaltı kavramınızın pislik kısmı olsa gerek.-en azından Derin deyince aklıma ilk olarak bunun gelmesi,bal gibi de ortaya çıkarıyo bilinçaltını.-
senin hafızan,tanıdığımdan beri güçlüydü zaten.buluşma durumunu hatırlamanı da,bu yüzden yadırgamadım.Net hatırlamadığımdan kaynaklı,bahanem konusunda sözlerine güvenmekten başka da çarem yok,en azından,o pis taşı da görünce,-sanma ki seni gördüm etkisi,tamamen taş.:p-kendimi affettiririm diye düşünüyorum,öyle.
 23:00civarında,hayır,23:00da bu paylaşımı gerçekleştircek olsak da,giremezsem ihtimaline karşın bi buluşmamsı durum daha bırakmak istemedim hafızanda.zira,sen dün uzanıp müzik dinlerken,bu yazı hazırdı,ama dedim saatinde yayınlayım,sonra işim olabilir gibi bi durum çıktı,neyse,sonuç bu.
ha bi de,nete giremezsem,tiviti mesaj olarak da bekliyorum.
 o zaman bu da ,bu yazıyı bitirme hediyem olsun :)
biliyosun,baştan tanıyo gibiyim,daha sonra daha da güzellerini yazarım bence:)


bi de dip not:beni sizin bölümün tam karşısındaki felsefe bölümüne girince koridorun ilk sağ odasındaki odanın tümü(yerler dahil)kitapla dolu olan adamla tanıştır,sana daha çok jeff b. hediye edebilirim:p




2 yorum:

  1. beni o oda dolusu kitap olan adamla tanıştır, sana kutsi'yi veriyim? he?

    YanıtlaSil
  2. vuh kutsi varsa işin ucunda..
    eheh,aman mergiz!

    YanıtlaSil