8 Haziran 2010 Salı

oh lala *


an itibariylen tam da bu aktiviteyle meşgul iken bu başlıkla karşılaşmam yine metafiziksel güçlere inancımı kuvvetlendirdi.

Yukarıdan biri(leri ? ) kalk lan ders çalış angut musun kalıcaksın diye böyle işaretçikler gönderiyo olsa da,ben yarın eşek gibi hukuktan kalıcak olsam da(ki vize yirmibeş), hala kalkıp o kitabı okumayı düşünebiliyorum.üstüne vicdan yaparaktan yok lan yarın final varken kitap mı okunur diyip,''internette kalmaya devam ediyorum'',you know.

insanlar cıbıl cıbıl not arıyo,bende de bu sorumluluk çipi doğuştan mı yok,yoksa bölüm ve okulun bana olan katkısından kaynaklı bi rehavet mi bilmiyorum ama,demet akalın sendromunu yaşadığım şu günlerde,Dünya yıkılsa banane yea diyeceğim bi konumda,geçtiğim derslerin yalnızca o içten insanın geçsin yea diye içten hislerinden olduğunu düşünüyorum.

Akabinde konser hayali kurcak kadar da yüzsüzüm vesselam.Sakin'e gelmem nabıcam ya hiç bi şarkısını bilmiyorum diye her seferinde gelmeyip bu konserde cuk diye konserin ortasına düşücek bi insan(778,789 numaralı entryler) biliyorum ben.sakinle görüşmekten çok,Onurla konuştuğunda ne tepki vercek lan(1kez oldu başka da olmaz) aceba diye merak ediyorum aslına bakarsan.


ayın 9u,ve çok az kaldı.
finallerin açıklanmasına canım konserden bahseden kim yapma allasen.
şimdi güzel müzikleri kapatıp trololololo dinleyip ordan hukuğa sardırcam ya,hala kitabı mı okusam çok merak ediyorum ama çelişkisi yapıyo içimdeki 2.ses.
ikizlerler malum.

o zaman
ben gidiyorum.


*öyle dans edebilir misin sen ?

2 yorum:

  1. artık makale tarzı yazmaya başlamışsın :) dipnot fln.. :D

    YanıtlaSil
  2. makale ? :) pek bişeyi kanıtlama durumu yok sanki yahu makale çok uzak kaldı :)

    YanıtlaSil