9 Ağustos 2009 Pazar

darttaki tüm iyi skorlarımı 1 gecede kaydettim.

evet öyle.
genel olarak zeki olduğunu düşündüğü insanların angutluklarıyla karşılaşınca kişiler,öfkeleri kollarına pazıymışçasına doluyor sanki.
daha bi' sert atar oluyor insan oklarını.
geceleri uykusuzluk vakitlerimde yaptığım çeşitli açılardan ''touched the wire'',''single bull'',''double bull'' çabaları,tümü bir gecede sonuç verdi.hem de peşpeşe sayılabilecek kadar hızlı.mesafem de fena değildi hani.''çözmüşsün sen işi'' derler adama.

belliydi zaten.sayın ananem ve dedem ikilisinin evleri yapım aşamasında olduğundan,annemin ve babamın da bu süreçte onlarla olmasından ve gün içinde yaşanmış problemlerden kaynaklı ''5 karış suratlı olmak'' deyiminin yüzlerdeki ifadesini deneyimledim dün.ben zaten hoş olmayan bi akşam geçirmenin huysuzluğundayım,kardeşim de ergenlikten bi türlü çıkamamanın (hoş modern tıbba göre daha yeni girdi sayılır)verdiği agresiflikle oturduk sofraya.
bi kural vardır ya kişiler tok olsa bile birlikte oturulur sofraya,dün bir kez daha uyguladık bnu.pimi çekilmiş 6 kelle a'sı negatif olan parabol ağızlarıyla çevreledi masayı.gık çıkmadan tw'deki türk filmi eşliğinde yemek yedik.
vs vs..

yatma vakti geldiğinde (bkz:saat daha 22:44(!) ) uykum yok uyumayacağım haykırışları evdeki misafir uyuyacağı için ses çıkarmama prensibine ters düştüğü gerekçesiyle reddedildi.
saçma bi sebepten dolayı çıkan ufak çaplı tartışmada ölü yok ama 2 yaralı var.akşam olmasından kaynaklı 'yarın görüşçez senle'ler beni korkutmadı bilesiniz.zaten bu notu şu an defterime yazdım nitekim bloga geçirdiğimde 'yarın' olmuş olacak.


baba bu edit sana : ''.''
ve angut kardeşim: tam bi malsın.

yazdığım(bitirdiğim) saat:02:53

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder